بادبادک

روزمرگی های یک بادبادک تنها

روزمرگی های یک بادبادک تنها

سیروپ چیست ؟

چهارشنبه, ۷ اسفند ۱۳۹۸، ۰۸:۴۹ ق.ظ

سیروپ چیست ؟

در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته می شود که بسیار غلیظ و چسبناک می باشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل می آید.

سیروپ ها در قنادی ها و نوشیدنی ها به عنوان شیرین کننده  و نیز به عنوان پوشاننده در برخی غذا ها مانند پنکیک استفاده می شود. با مجله گالری شکلات در این مقاله همراه باشید .

سیروپ ها از نظر نوع به دو دسته تقسیم و طبقه بندی می شوند : 

1- سیروپ های ساده :   

سیروپ های ساده که شامل آب و شکر می باشد . در ای شرایط مقدار زیادی شکر ( نسبت شکر به آب 1 به 1 و یا 1 به 2 است. ) را دز آب داغ ریخته و اجازه می دهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ به عنوان سس میوه های و یا نگهدارنده استفاده می شد . در واقع نام دیگر سیروپ ساده همان شهد است که از دیر باز در خانه های ما ایرانیان تهیه و  استفادخ می شد .

2- سیروپ های طعم دار :

سیروپ های طعم دار که در تولید آنها علاوه سیروپ ساده از یک عامل طعم دهنده در طی فرایند تولید استفاده می شود. این مواد گیاهی به صورت تک ماده و گاهی ترکیبی به صورت چند نوع مختلف است . مثلا سیروپ های معطر از مقادیر مشخصی طعم دهنده پرتقال و دارچین که به سیروپ ساده اضافه می شود ، تهیه می گردد.

منبع : http://mag.vbshop.ir/?p=2214

  • امیر ایران نژاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی